About

Filosofie

De Koffieconsultant is een initiatief van Arthur Stuivenberg. Hij is sinds 20 jaar actief in verschillende functies binnen de koffiebranche. Zelf heeft hij ervaren hoe ingewikkeld de markt voor ingrediënten en apparatuur is en welke grote verschillen er tussen de diverse aanbieders zijn. Daarom is De Koffieconsultant gestart.

De ervaring die hij daar heeft opgedaan zet hij nu in op een onontgonnen terrein: onafhankelijk advies voor koffie, thee en cacao en andere warme dranken met de bijbehorende apparatuur in verschillende sectoren. De kern van het concept is een optimale voorziening te creëren die binnen het beschikbare budget gerealiseerd kan worden. Dit was er voorheen nog niet. Hiervoor zijn connecties met vertegenwoordigers uit de gehele branche gelegd; een noodzakelijke basisvoorwaarde.

Uitgangspunt hierbij is dat een koffie- of theeadvies krijgen niet zo moeilijk is. U neemt gewoon contact op met enkele leveranciers van koffie en/of apparatuur en u ontvangt een advies. Dit advies zal echter veelal gekleurd zijn omdat de leverancier aan een of meer producten gebonden is. Op zich niets mis mee, maar past dit advies het beste bij u? Indien u volledig onafhankelijk advies wenst voor uw koffie-, thee-, cacao-, en andere warme drankenvoorziening biedt De Koffieconsultant uitkomst.

Vanaf 1 januari 2019 is Arjan Douma de nieuwe eigenaar van De Koffieconsultant. Arjan heeft ongeveer 10 jaar ervaring in de wereld van koffie- en thee en hoort en ziet veel veranderingen in de wensen en belangen bij organisaties. Hij zal inkopers en facilitair managers ondersteunen in de realisatie van de meest optimale koffievoorziening, daarbij kunt u denken aan verbetering van de smaakbeleving of een kostenbesparing. En mocht u niet tevreden zijn met uw huidige toeleverancier, dan gaan we samen op zoek naar de meest geschikte koffie- en theeleverancier voor uw organisatie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s